Meteen naar de content

🌸 LENTE 🌼 sale: 10% korting op uw Shapewear gebruik code "LENTE2024"🌷

    Boob tape plakken: de v hals methode uitgelegd!

    Boob tape plakken: de v hals methode uitgelegd!

    De V-hals methode voor het plakken van boobtape is een populaire techniek om borsten te liften en te ondersteunen, vooral bij het dragen van kleding met een diepe V-hals. Hierdoor blijft de tape verborgen en biedt het tegelijkertijd de gewenste ondersteuning en vorm. We leggen je graag stap-voor-stap de V-hals methode uit zodat jij, zonder moeite, jouw boobtape kan plakken en we vertellen je natuurlijk wat boobtape is en wat je nog meer kunt doen met boob tape! 

    Wat is boobtape? 

    Boobtape is een specifieke soort tape die je gebruikt om je borsten te ondersteunen en vorm te geven wanneer je kleding draagt waarbij een traditionele beha niet geschikt of zichtbaar zou zijn. Bijvoorbeeld bij jurken met een diepe V-hals, backless outfits of kledingstukken met uitsnijdingen. 

    Onze boobtape wordt altijd geleverd met speciale tepelcover. Het gevoelige gebied rondom om je tepel wil je vermijden bij het boob tape aanbrengen en daarom breng je daar eerst een zachte tepelcover aan. 

    Daarnaast leveren wij ook altijd dubbelzijdige kledingplakkers mee. Deze zorgen ervoor dat je kleding perfect blijft zitten, ook wanneer je boob tape wil plakken voor een diepe v-hals of  kleding met unieke uitsnijdingen. 

    In de set vind je ook een testverpakking van de borsttape. Deze kun je gebruiken om te kijken of je niet allergisch bent voor het materiaal waar onze boob tape van gemaakt is. Zeker voor dames met een gevoelige huid is het fijn om dit even te testen. 

    Boob tape plakken: dit is de beste voorbereiding 

    Boob tape plakken of je borsten tapen gaat het beste met een goede voorbereiding. Zorg ervoor dat je huid schoon, droog en vrij van oliën of lotions is. Wanneer er nog olie of lotion op je huid aanwezig is, zal de tape niet goed plakken en krijg je niet het meest optimale resultaat. 


    Knip vervolgens een stuk boobtape af dat lang genoeg is om van de onderkant van de borst naar je schouder te reiken. Doe dit met een schaar die goed scherp is, zo krijg je geen rafelranden en plakt de boob tape straks perfect. 


    Nu kan je de boobtape plakken. Begin aan de buitenkant van de borst, vlak onder waar de borst begint. Plaats het begin van de tape daar en zorg ervoor dat je de tape glad en rimpelvrij aanbrengt op de borst. 

    Op het moment dat je de tape aan de onderzijde van je borst hebt aangebracht kun je de borst gaan liften.Terwijl je het andere uiteinde van de tape vasthoudt, til je de borst voorzichtig op naar de gewenste hoogte.


    Daarna kun je de boobtape plakken over de borst, richting de schouder. Dit creëert een 'V'-vorm over en onder de borst, wat helpt bij het liften en vormen. Als laatste kun je de aangebrachte tape gladstrijken zodat er geen luchtbellen of rimpels meer zijn. Knip als laatste de overgebleven stukken tape weg, zodat er niets zichtbaar is onder je kleding. 

    Extra ondersteuning nodig? 

    Boob tape aanbrengen ondersteunt je borsten natuurlijk al, maar wanneer je nog wat extra ondersteuning kan gebruiken kun je er voor kiezen om een stuk tape horizontaal onder de borsten aanbrengen, van de ene kant naar de andere. Dit helpt om de borsten op hun plaats te houden en voegt een extra laag ondersteuning toe. Daarbij kun je je borsten op die manier ook wat meer naar elkaar toe brengen. 


    Nu je weet hoe je jouw boobtape moet aanbrengen, kun je hem natuurlijk bestellen in onze webshop! Je bestelt jouw boobtape gemakkelijk online en wij bezorgen hem snel bij je thuis.